De Meldkamer

Het is mogelijk om uw alarmsysteem aan te laten sluiten op een meldkamer.

Domus Secura werkt samen met EuroPAC alarmcentrale. 

De EuroPAC Alarmcentrale is een particuliere alarmcentrale, door het Ministerie van Justitie toegelaten onder nummer PAC 105 en gecertificeerd door het Nationaal Centrum voor Preventie.

De medewerkers, de alarmprocedures alsmede hun huisvesting voldoen aan de strengste wettelijke eisen. De dienstverlening die zij u bieden is doeltreffend door zijn eenvoud. Europac heeft als doel haar zakelijke en particuliere klanten op een persoonlijke en professionele wijze van dienst te zijn. Juist daarom maken zij dan ook geen gebruik van een stemcomputer (voice respons system) omdat dit een zeer onpersoonlijke benadering is. 

Om de dienstverlening toch te kunnen waarmaken, maken zij gebruik van de meest geavanceerde technieken. Hierdoor zijn zij in staat om aan elk afzonderlijk alarm of type melding een specifiek actiepatroon te koppelen.

Het voordeel voor u is, dat zij sneller uw opgegeven actiepatronen kunnen uitvoeren. Hierdoor hebben zij een hoge verwerkingssnelheid wat ten goede komt aan de korte wachttijden. De persoonlijke benadering onderstreept zich onder meer door u de vrije keuze te laten bij het vaststellen van een identificatie code. U kiest een code, een wachtwoord of een combinatie ervan. Wat voor u het eenvoudigst is, passen zij toe.

Uiteraard kunt u bij Domus Secura ook kiezen voor een andere meldkamer naar keuze.

Tevens is het mogelijk om bij een alarmmelding het systeem te laten bellen naar uw mobiele telefoon zonder op een meldkamer aangesloten te zijn.

Bron: www.europac.nl 

als u met een vraag zit hebben wij de oplossing