Kosten en Baten

Vaak denken mensen dat elektronische beveiliging duur en storingsgevoelig is. 

Het tegendeel is waar. Om uw huis te beschermen met sloten kost vaak meer dan een goed professioneel beveiligingssysteem. Om b.v. een voordeur te voorzien van een goedgekeurd driepunts-sluiting (SKG **) moeten we al snel rekenen op een investering van   350,00 tot 500,00. Ondanks het slot geeft het maar een kleine vertraging en geen signalering. Als het aantal sloten op een deur wordt opgevoerd kiest de inbreker gewoon het raam of glas.

Elk jaar komen er weer nieuwe sloten uit met de belofte dat deze beter zijn dan de vorige. Keer op keer blijkt dat de inbreker sneller een oplossing heeft gevonden dan de fabrikant.

Elektronische beveiliging bestaat alle vele jaren, banken en bedrijven hebben hiermee een jarenlange ervaring. Het grote voordeel van elektronische beveiliging is dat het detecteert en signaleert, bij schending wordt een inbreker er op geattendeerd dat hij betrapt is d.m.v. een interne sirene. Met een strategisch alarmsignaal wordt hij/zij gedwongen de ruimte te verlaten. De inbreker weet namelijk niet wat voor vorm van opvolging er zal plaatsvinden. Gebleken is dat een inbreker een woonhuis met elektronische beveiliging liever links laat liggen. Dit is geen loze uitspraak maar een feit, vrijstaande huizen en villa s hebben al jaren ervaring hierin. Niet voor niets wordt er in dit soort huizen het minst ingebroken.

als u met een vraag zit hebben wij de oplossing