Vals Alarm

Vaak hebben mensen een angst voor elektronische beveiliging, het geeft vals alarm, moeilijk te bedienen en we vinden het eng. 

Dit gaan wij niet ontkennen, het is namelijk waar dat de Politie vaak te maken krijgt met vals alarm. Alleen is het niet waar dat dit ligt aan het beveiligings systeem, het zijn de systemen die niet goedgekeurd zijn die een ongewenst alarm geven. Een vals alarm komt vaak voor omdat het elektronische beveiligingssysteem niet voldoet aan de juiste eisen of verkeerd is ge nstalleerd.

Toch hebben banken, bedrijven en allerlei andere instellingen hier bijna geen last van. Dit komt omdat zij hebben gekozen voor een goedgekeurd en professioneel ge nstalleerd systeem.

Wij van Domus Secura vinden het van groot belang dat mensen niet bang zijn om hun beveiligings installatie te gebruiken en proberen alles dan ook zo simpel mogelijk te houden voor de klant. 

Het systeem wordt ook helemaal aangepast op uw woning, wensen en eventuele huisdieren, want goede systemen gaan niet zomaar af!

als u met een vraag zit hebben wij de oplossing